luni, 10 august 2009

momente de prost...


...sunt momentele pe care le identificase un amic ca fiind alea in care esti extrem de tentat sa raspunzi in dodii. sa exemplificam, de exemplu:
  • intri in birou si te intreaba un coleg mai optuz: "ai venit?"
  • te intreaba nevasta: "dormi?" (r: "nu, stau intins in pat cu ochii inchisi si sforai ca sa induc extraterestrii in eroare...", sau, in situatii de urgenta: "as vrea eu...")
  • te tunzi si imediat dupa aia cel putin 17 persoane te intreaba, candid: "te-ai tuns?" (r:"nu, mi-a iesit capul prin par...de la pH...")
io am mai descoperit o categorie de replici idioate, pe care ma gandesc cum s-o denumesc. poate ma ajuti. ia fii atent aicea:
  • te tai la deget si ajungi la slujba; in secunda 2,7 auzi "ha-ha, ce-ai facut ma, cu degetul, unde l-ai bagat?"..mai auzi asta si in secunda 13, 15, 21, 34, 35, 36, 82, 202034 etc.
  • te suna unu/una si cand raspunzi, firesc, "alo?", auzi: "tu esti?" ("d'oh! ai luat mere?")
  • esti in autobuz, aglomeratie, te sprijini cu muia de geamul usii, ai un picior in aer, cu o mana iti tii bocceaua si cu alta astepti sa opreasca, si se gaseste cate un politicos: "coborati la prima?" (r: "nu, o sa levitez in dreptul usii, e un hobby de-al meu..")
LEAC DE RAS
si, fara nici o legatura, ieri ma aflam cu blufii (blue wolves motorcycling brotherhood) la o sarbatorire, ca nascu nevasta unui bro. zice finoo: "ba taticu', ce glezne subtiri ai", io purtand un elegant 46 la piciorus.
la care el presidente formuleaza cu invidie: "da, da' ia uite ce cutii de vioara are in picioare...".
prieteneste, deh.

2 comentarii:

  1. ma dau jos de pe chopper. exact in momentul in care opresc motorul ma intreaba un coleg aflat in apropiere:
    - merge motorul?
    - nu frate l-am adus in carca....

    RăspundețiȘtergere
  2. hahahah=)) foarte tare! stiu cum e ca toata lumea zice asa, numa nu te macina tare;)

    RăspundețiȘtergere